Toimitus-, tilaus- ja maksuehdot


Yleistä myyjästä

Tuotteita myy Suomen Aistituote, Y-tunnus 0924972-6. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja yhteisöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Vastaanotamme tilauksia myös sähköpostitse ja puhelimitse.


 

Toimituskulut, -tavat ja hinnat

Kunnat, sairaalat ja laitokset sekä yksityishenkilöt huomio.
 
Kun tilaatte ja haluatte laskun. Paperilasku, e-lasku/verkkolasku, mainitkaa laskutuskäytäntönne tilauksen yhteydessä.
 
Tilaukset myös sähköpostitse: tilaukset@aistituote.fi
 
Toimitamme myös MAKSUSITOUMUKSILLA tuotteita. Ota yhteyttä niin opastamme asiassa.
 
Toimitamme tilaukset Itellan tai Matkahuollon välityksellä. Pienemmät tuotteet tulevat normaalisti kirjepostina kotiin kannettuna tai haluamaanne noutopisteeseen.

ITELLA
Toimitus kirjeenä
4,50€

MATKAHUOLTO
Matkahuollon bussi- tai lähellä-paketti ( noutopisteinä Siwat, Valintatalot, Euromarketit, R-kioskit, K-marketit ym. paikkakunnasta  riippuen)
8,90€

Kotijakelu ( kotiin toimitus bussi-tai paketti ) Matkahuollon kautta
17,90€

Nouto Matkahuollosta
Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Matkahuoltoon. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Anna osoite tilaajan tietoihin, lähetys toimitetaan lähimpään Matkahuoltoon.

Nouto Matkahuollosta tai K-Marketista
Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Matkahuoltoon tai K-Markettiin. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Anna osoite tilaajan tietoihin, jotta voit valita haluamasi noutopisteen

Toimitus kotiovellesi - Matkahuolto jakopakettina tai Itellan postijakopakettina.
Muista mainita tilausta tehdessäsi tieto mikäli kyseessä on JAKOPAKETTI Matkahuolto / Itella.

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin.

8 kg asti 17,90euroa
30 kg asti 21,90 euroa
50 kg asti 31,90 euroa
80 kg asti 38,90 euroa
100 kg asti 45,90 euroa


Toimitusaika

Tilaukset toimitetaan sopimuksen mukaan. Toimitusaika on yleensä 1-2 viikkoa.

COVID19 tilanne saattaa pidentää osan tuotteidemme toimitusta.
 

Palausoikeus ja ostoturva

Jos olet kuluttaja-asiakas, sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto-palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön. Ota yhteyttä info@aistituote.fi tai 0440 332211 jos sinulla palautuksiin liittyvää asiaa. Haluamme tietenkin, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Pyrimme sopimaan tilaustasi koskevat mahdolliset erimielisyydet aina ensisijaisesti sopimalla, joten otathan ensisijassa yhteyttä sopiaksemme asian.
Vastaamme tuotteiden virheistä myös edellä ilmoitetun 14 päivän jälkeen. Tarkasta tuote kuitenkin välittömästi sen saatuasi. Havaittuasi virheen ota heti yhteys meihin tilanteen korjaamiseksi.Emme vastaa noutamattoman tuotteen varastoinnista koituvista kuluista sekä palautuksesta koituvista kuluista.Palautusoikeus EI koske suoraan asiakkaile tilattuja tuotteita/kokonaisuuksia Rahti / EU / GB.


Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle. Esimerkiksi luottokorttimaksuja ei voi palauttaa tilisiirtona.

 

HUOMIO LASKUTUSASIAT

LASKU ASIAKKAAT: Sairaalat, kunnat, hankintapalvelut, laitokset, koulut, päiväkodit, yksityishenkilöt (Tarvittaessa).
Vastaanotamme tilauksia myös puhelimitse sekä asiakkaan omilla tilauslomakkeilla postitse ja sähköpostitse. Pyrimme tekemään tilaamisen mahdollisimman vaivattomaksi kaikissa tilanteissa ja kaiken kokoisissa tilauksissa. Toimimme myös APUVÄLINEMAKSUSITOUMUSTEN kanssa
Laskulle tilaamisen käytäntö: Sairaalat, kunnat, hankintapalvelut, laitokset, koulut,päiväkodit,yksityishenkilöt (Tarvittaessa)

1. Valitse tuotteet


2. Lähetä sähköpostilla tilaus osoitteeseen tilaukset@aistituote.fi jossa valitut tuotteet, toimitusosoite, laskutusohjeet (viitteet tarvittaessa)


TAI

Tilaa verkkokaupasta normaalisti ja lähetä pyyntö TILAN MUUTOKSESTA "LASKUTUS"  sähköpostilla osoitteeseen info@aistituote.fi ja saat paluupostilla tiedon muutoksesta LASKUTUS ASIAKKAAKSI ja voitte jatkaa tilauksen loppun.

Tuotteet valittavissa verkkokaupastamme  KATEGORIAT
https://kauppa.aistituote.fi/


Tilaukset sähköpostitse:
tilaukset@aistituote.fi

Tilaukset puhelimitse:
0440-332211


Maksutavat


KUNNAT, SAIRAALAT SEKÄ LIIKEYHTEISÖT: Tilaus laskulle sähköpostitse sekä sähköpostiin laskutusohjeet tilaukset@aistituote.fi.

Yksityishenkilöiden tilaukset vain ennakkomaksulla. Maksutapoina ovat pankkien verkkomaksut sekä luottokortit, ja maksujen välittäjänä toimii toimii Paytrail Oyj.

Yrityksille, sairaaloille, kunnille ja yhteisöille myönnämme tarvittaessa 14-30 pv maksuajan jälkilaskutuksella.

HUOM! Jos et jostain syystä saa tilausvahvistusta sähköpostiisi muutaman minuutin kuluttua tilauksen vahvistamisesta, otathan välittömästi yhteyttä info@aistituote.fi tai 0440-332211.  Joskus tilausvahvistus menee asiakkaan sähköpostioitteesta riippuen roskaposteihin, tarkista myös se, mikäli mahdollista.Mikäli haluat tilata verkkokaupasta tuotteita jälkilaskutuksella, pyydämme sinua rekisteröitymään kauppaan asiakkaaksi. Tämän jälkeen pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme liittää asiakastunnuksesi laskutuksen piiriin.


Maksupalvelutarjoaja


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com


Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.


Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.


Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot.


Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.  Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.


Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.


Pivo: Käyttöehdot 

MobilePay: Maksuehdot

Siirto: OP:n yleiset euromaksuehdot / Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla [PDF]


Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley (Collector Bank), Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.


Walley (Collector Bank): Walleyn yleiset lasku- ja erämaksuehdot yrityksille [PDF]Walleyn yleiset lasku-, tililuotto ja erämaksuehdot [PDF] / Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot [PDF]  / Collector.fi

Jousto: Jousto-tuoteseloste [PDF] / Jousto.com

OP Osta laskulla: OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot [PDF] / OP Osta laskulla -tuoteseloste

AfterPay: AfterPay.fi

 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa tilausehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin tilausehtoihin.
 

Tietoa yksityisyyssuojasta


Henkilötietojen käyttö
Aistituote.fi -sivustojen käytön yhteydessä kerättyjä asiakkaan henkilötietoja käytetään tilauksen toimittamiseen, laskutuksen ja maksuvalvonnan toteuttamiseen, mahdollisten reklamaatioiden tai tuotepalautusten käsittelyyn, tilastollisen myynti- ja markkinatutkimuksen suorittamiseen sekä Aistituote.fi:n mainontaan ja markkinointiin.

Aistituote.fi -sivustojen asiakastietoja sisältävä rekisteri ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä.

Suomen Aistituote käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Asiakasrekisterin käyttöoikeus myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.
Rekisterin käyttöoikeuksia myöntää ja valvoo rekisteriasioita hoitava henkilö. Käyttäjiä sitoo myös vaitiolovelvollisuus.


Suomen Aistituote sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.