Toimitus- ja tilausehdot


Yleistä myyjästä

Tuotteita myy Suomen Aistituote, Y-tunnus 0924972-6. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja yhteisöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Vastaanotamme tilauksia myös sähköpostitse ja puhelimitse.
 

Toimituskulut, -tavat ja hinnat

Kunnat, sairaalat ja laitokset sekä yksityishenkilöt huomio.
 
Kun tilaatte ja haluatte laskun. Paperilasku, e-lasku/verkkolasku, mainitkaa laskutuskäytäntönne tilauksen yhteydessä.
 
Tilaukset myös sähköpostitse: tilaukset@aistituote.fi
 
Toimitamme myös MAKSUSITOUMUKSILLA tuotteita. Ota yhteyttä niin opastamme asiassa.
 
Toimitamme tilaukset Itellan tai Matkahuollon välityksellä. Pienemmät tuotteet tulevat normaalisti kirjepostina kotiin kannettuna tai haluamaanne noutopisteeseen.

ITELLA
Toimitus kirjeenä
3,50€

MATKAHUOLTO
Matkahuollon bussi- tai lähellä-paketti ( noutopisteinä Siwat, Valintatalot, Euromarketit, R-kioskit, K-marketit ym. paikkakunnasta  riippuen)
7,90€

Kotijakelu ( kotiin toimitus bussi-tai paketti ) Matkahuollon kautta
14,90€

Nouto Matkahuollosta
Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Matkahuoltoon. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Anna osoite tilaajan tietoihin, lähetys toimitetaan lähimpään Matkahuoltoon.

Nouto Matkahuollosta tai K-Marketista
Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Matkahuoltoon tai K-Markettiin. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Anna osoite tilaajan tietoihin, jotta voit valita haluamasi noutopisteen

Toimitus kotiovellesi - Matkahuolto jakopakettina tai Itellan postijakopakettina.
Muista mainita tilausta tehdessäsi tieto mikäli kyseessä on JAKOPAKETTI Matkahuolto / Itella.

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin.

8 kg asti 14,90euroa
30 kg asti 18,90 euroa
50 kg asti 28,90 euroa
80 kg asti 35,90 euroa
100 kg asti 42,90 euroa


Toimitusaika

Tilaukset toimitetaan sopimuksen mukaan. Toimitusaika on yleensä 1-2 viikkoa.
 

Palausoikeus ja ostoturva

Sinulla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön. Ota yhteyttä info@aistituote.fi tai 0440 332211 jos sinulla palautuksiin liittyvää asiaa.
Vastaamme tuotteiden virheistä myös edellä ilmoitetun 14 päivän jälkeen. Tarkasta tuote kuitenkin välittömästi sen saatuasi. Havaittuasi virheen ota heti yhteys meihin tilanteen korjaamiseksi.Emme vastaa noutamattoman tuotteen varastoinnista koituvista kuluista sekä palautuksesta koituvista kuluista.

 

HUOMIO LASKUTUS ASIAT

LASKU ASIAKKAAT: Sairaalat, kunnat, hankintapalvelut, laitokset, koulut, päiväkodit, yksityishenkilöt (Tarvittaessa).
Vastaanotamme tilauksia myös puhelimitse sekä asiakkaan omilla tilauslomakkeilla postitse ja sähköpostitse. Pyrimme tekemään tilaamisen mahdollisimman vaivattomaksi kaikissa tilanteissa ja kaiken kokoisissa tilauksissa. Toimimme myös APUVÄLINEMAKSUSITOUMUSTEN kanssa
Laskulle tilaamisen käytäntö: Sairaalat, kunnat, hankintapalvelut, laitokset, koulut,päiväkodit,yksityishenkilöt (Tarvittaessa)

1. Valitse tuotteet


2. Lähetä sähköpostilla tilaus osoitteeseen tilaukset@aistituote.fi jossa valitut tuotteet, toimitusosoite, laskutusohjeet (viitteet tarvittaessa)


TAI

Tilaa verkkokaupasta normaalisti ja lähetä pyyntö TILAN MUUTOKSESTA "LASKUTUS"  sähköpostilla osoitteeseen info@aistituote.fi ja saat paluupostilla tiedon muutoksesta LASKUTUS ASIAKKAAKSI ja voitte jatkaa tilauksen loppun.

Tuotteet valittavissa verkkokaupastamme  KATEGORIAT
https://kauppa.aistituote.fi/


Tilaukset sähköpostitse:
tilaukset@aistituote.fi

Tilaukset puhelimitse:
0440-332211


Maksutavat


KUNNAT, SAIRAALAT SEKÄ LIIKEYHTEISÖT: Tilaus laskulle sähköpostitse sekä sähköpostiin laskutusohjeet tilaukset@aistituote.fi.

Yksityishenkilöille maksutapana on etukäteismaksu.

Yrityksille, sairaaloille, kunnille ja yhteisöille myönnämme tarvittaessa 14-30 pv maksuajan jälkilaskutuksella.

HUOM! Jos et jostain syystä saa tilausvahvistusta sähköpostiisi muutaman minuutin kuluttua tilauksen vahvistamisesta, otathan välittömästi yhteyttä info@aistituote.fi tai 0440-332211.

Mikäli haluat tilata verkkokaupasta tuotteita jälkilaskutuksella, pyydämme sinua rekisteröitymään kauppaan asiakkaaksi. Tämän jälkeen pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta voimme liittää asiakastunnuksesi laskutuksen piiriin.


Checkout


Maksu pankkipainikkeilla
Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Lasku
SveaWebPay (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan 14 päivän maksuajalla. Huomioithan seuraavat asiat: Kun valitset vaihtoehdoksi ”maksa laskulla” tarkistamme luottotietosi henkilötunnustasi vastaan. Maksuehto on 14 päivää. Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Ostajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

Laskun muuttaminen tililuotoksi
Sinulla on mahdollisuus muuttaa lasku tililuotoksi maksamalla laskulla mainittu minimierä. Ensimmäisen laskun takaa löydät tililuoton tarkemmat luottoehdot. Tililuottoasiakkaana voit tehdä ostoksiasi tiliisi Svean sopimusasiakkailta. Voit tehdä lisäostoksia aina, kun Sinulla on luottorajaa jäljellä ja maksaa ostokset osissa luottosopimuksen ehtojen mukaisesti. Tililuoton voit maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Mikäli haluat hyödyntää tiliäsi sopimusaikana myös muihin ostoksiin ja luottosi maksuaika on jo valittu maksimipituiseksi, tulee Sinun nostaa kuukausittaista lyhennyserää. Vastaavasti, mikäli haluat pidentää maksuaikaasi, voit pienentää kuukausittaista lyhennyserääsi. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3092 tai asiakasinfo@svea.fi.

Osamaksu
SveaWebpay (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden maksaa ostokset osissa. Tämä on mahdollista, kun olet hyväksynyt luotonmyöntökriteerit ja täyttänyt henkilötunnuksesi kassalla. Saat kotiisi osamaksusopimuksen (2 kappaletta) joista Sinun tulee allekirjoittaa toinen ja palauttaa se Svealle. Samalla saat myös osamaksun tarkemmat ehdot, jotka allekirjoituksellasi hyväksyt. Luottoajan valitset Sinulle parhaiten sopivaksi. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa. Se edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3092 tai asiakasinfo@svea.fi Mikäli maksut jäävät maksamatta, emmekä ole saaneet yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti. Lisätietoja ehdoista ja palvelusta saat asiakaspalvelustamme. Lue tarkemmat ehdot tästä. Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat kuluttajaviraston sivuilta www.kuluttajavirasto.fi tai tililuottosopimuksestamme, jonka löydät www.sveawebpay.fi/tiliehdot/. Svea noudattaa myös henkilötietosuojalakia. Myös tästä löytyy lisätietoja kuluttajaviraston sivuilta.

Yhteystiedot:
Svea WebPay/ Svea Ekonomi Ab, filial i Finland
Atomitie 2 C
00370 Helsinki
Puhelin: 09 4242 3092
Sähköposti: webpay@svea.fi
www.sveawebpay.fi

Everyday
Everyday - joustavasti kerralla tai kk-erissä
Ostaessasi Everyday:llä saat käyttöösi vähintään 300€:n jatkuvan luoton verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Voit maksaa halutessasi ostoksen laskulla kerralla, jolloin saat keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ostoksellesi tai voit maksaa kätevästi luotolla kuukausierissä.

Maksutavat:

1. Kertasuorituksena
- Ei lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, todellinen vuosikorko tällöin on 0 %.
- Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa.

2. Kuukausierissä
- Minimilyhennys 1/5 laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20€.
- Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5 %.
- Tyypillisen 500€:n luottosumman todellinen vuosikorko on 48,52 %.

Everyday:llä voi maksaa täysi-ikäinen hyvin raha-asiansa hoitava Suomen kansalainen.
Sopimuksen allekirjoitus tapahtuu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.
Everyday tarkistaa maksajan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä sekä henkilötiedot väestötietojärjestelmästä.

18–20-vuotiaat uudet asiakkaat voivat ostaa enintään 300 €:lla ja yli 21-vuotiaille uusille asiakkaille rahoitusta myönnetään enintään 1000 €. Asiakkuuden kehittyessä yli 21-vuotiaat voivat hakea rahoitusta enintään 2000 € ostoksiin.

Lisätietoja: http://www.everyday.fi

Jousto
Jousto on kotimainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustoa voi saada 20-2000 euron ostoksiin. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti. Tämän jälkeen asiakas palautuu verkkokauppaan takaisin ja tilaus on käsitelty.

Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 €/lasku. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Laskulla on maksimissaan 1000 €.

Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1-12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on maksimissaan 2000 €.

Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä.

Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com

GSM-maksaminen
Kännykkämaksamista käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun verkkokauppiaan Checkout-tilille. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon.

Asiakas voi ostaa kännykkämaksulla yhdellä ostotapahtumalla korkeintaan 43,62 euron suuruisella summalla. Puhelinlaskulla asiakkaan maksutapahtumaan lisätään operaattorin kustannukset. Enimmillään asiakas voi ostaa gsm-maksuvaihtoehdolla kuukauden aikana korkeintaan n. 150 euron edestä. Ostoksia voi tehdä kännykkämaksamisella maksimissaan kaksi kappaletta päivässä.

Ennakkotilisiirto
Ennakkotilisiirtoa käyttävä asiakas saa itselleen tulostettavaksi ennakkolaskun, jonka hän maksaa. Ennakkotilisiirtoa käytettäessä maksu näkyy kauppiaan järjestelmässä keskeneräisenä, kunnes asiakas on maksanut laskunsa.

Collector Lasku ja Osamaksu
Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Credit AB:n kanssa.

Kun asiakas valitsee maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, niin hän saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 2000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 48 kk. Nimellinen vuosikorko on 19,2 %.

Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan. Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 1,60 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Maksut luottokorteilla
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.
 

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa tilausehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin tilausehtoihin.
 

Tietoa yksityisyyssuojasta


Henkilötietojen käyttö
Aistituote.fi -sivustojen käytön yhteydessä kerättyjä asiakkaan henkilötietoja käytetään tilauksen toimittamiseen, laskutuksen ja maksuvalvonnan toteuttamiseen, mahdollisten reklamaatioiden tai tuotepalautusten käsittelyyn, tilastollisen myynti- ja markkinatutkimuksen suorittamiseen sekä Aistituote.fi:n mainontaan ja markkinointiin.

Aistituote.fi -sivustojen asiakastietoja sisältävä rekisteri ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä.

Suomen Aistituote käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Asiakasrekisterin käyttöoikeus myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.
Rekisterin käyttöoikeuksia myöntää ja valvoo rekisteriasioita hoitava henkilö. Käyttäjiä sitoo myös vaitiolovelvollisuus.


Suomen Aistituote sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.