Taikofon Therapy FeelSound Player

Taikofon Therapy FeelSound Player
Taikofon Therapy FeelSound Player Taikofon Therapy FeelSound Player Taikofon Therapy FeelSound Player
Tuotekoodi: Therapy FeelSound Player
Palkintopisteet: 0
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 399,00€
Veroton: 321,77€

Vaihtoehdot


* Väri:

Määrä:  Lisää koriin
   - TAI -   

Taikofon Therapy FeelSound Player

Taikofon näyttää vähän tyynyltä, mutta ei se tyyny ole! Siitä tulee ääntä, se värisee ja tuntuu iholla. Sitä voi halia ja siihen voi painaa pään. Taikofon Therapy on monipuolinen ja helppokäyttöinen terapiaväline, jonka avulla äänen voi moniaistisesti sekä kuulla että tuntea.

Taikofonin tarjoama kokonaisvaltainen ja henkilökohtainen äänikokemus rauhoittaa tai virkistää, auttaa keskittymään ja tuo iloa, sinun valintasi mukaisesti. Äänisisältö on juuri sitä mitä itse haluat: Voit kuunnella lataamaasi musiikkia, uppoutua äänikirjojen maailmaan tai vaikkapa tanssia

Taikofon äänituntumasoitin on turvallinen ja helppo käyttää: Yhdistät vain laitteen Bluetoothin avulla esimerkiksi älypuhelimeen tai tablettitietokoneeseen. Taikofonin päällinen on helposti puhdistettavaa ja konepestävää laatukangasta.

Taikofon Therapy FeelSound Player + väri joko Turkoosi, Graniitinharmaa, Rantahiekka tai Karpalo.

Taikofon Therapy on monipuolinen ja helppokäyttöinen terapiaväline, jonka avulla äänen voi moniaistisesti sekä kuulla että tuntea.

Taikofonin tarjoama kokonaisvaltainen ja henkilökohtainen äänikokemus rauhoittaa tai virkistää, auttaa keskittymään ja tuo iloa, sinun valintasi mukaisesti. Laitteen sisällä on värähtelevä soitinyksikkö, jonka äänisisältö on juuri sitä mitä itse haluat: Voit kuunnella lataamaasi musiikkia, uppoutua äänikirjojen maailmaan tai vaikkapa tanssia

Taikofon äänituntumasoitin on turvallinen ja helppo käyttää: Yhdistät vain laitteen Bluetoothin avulla esimerkiksi älypuhelimeen tai tablettitietokoneeseen. Päällinen on helposti puhdistettavaa ja konepestävää laatukangasta. Värivaihtoehtoina Turkoosi, Graniitinharmaa, Rantahiekka sekä Karpalo.

Asiakaspalautteen mukaan käyttäjä koki hyötyvänsä, koska Taikofonin avulla hän voi:
 
Rentoutua - lihasjäykkyys vähenee ja kehotietoisuus paranee, mikä mahdollistaa paremman toimintakyvyn
 
Keskittyä - fokusoitua itse tehtävään, toimintaan tai keskusteluun
 
Kommunikoida aktiivisemmin - äänellä, laulaen, tanssien
 
Rauhoittua - istua paikallaan tai saada helpotusta nukkumisvaikeuksiin
 
Nauttia - saada mielekkäitä ja kannustavia kokemuksia "halittavan" ja pehmeän Taikofonin kanssa
 
UUTTA: Taikofon on saanut uusia ominaisuuksia ja vanhoja on parannettu !Lisäsimme äänijohdolle liittimen. Nyt voit hankkia 3,5mm pistokkeellisen, haluamasi mittaisen äänijohdon,
jolla voit kytkeä Taikofonin vaikka TV-vastaanottimeen tai CD-soittimeen. Akussa on nyt akun tilaa kuvaavat merkkivalot ja äänet.
Niistä löytyy enemmän tietoa uusitun Taikofonin käyttöohjeesta.Lisäksi lupaamme akun kestävän jatkuvaa käyttöä jopa 8 tuntia.Latausjohto on pidentynyt 1,5 metriseksi, ja se on nyt irroitettava.


Mitat: 47cm x 33cmx 15cm

Paino: 1,3kg

Taikofon Therapy on suomalaisen Flexound Systems Oy:n patentoitu huippuinnovaatio.

Lisätietoja ja käyttäjäkokemuksia www.taikofon.fi

Kirjoita arvostelu

Nimi:


Arvostelu: HUOM: HTML koodia ei käänetä!

Arvio: Huono            Hyvä

Kirjoita kuvassa näkyvä varmistuskoodi:Checkout.fi
© 2013- kauppa.aistituote.fi | Exertco Oy
Powered by: Hurja Solutions Oy